Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, κ. Αναστάσιος Μανώλας: Δεν θέλουμε πρόσφυγες και μετανάστες.

«Δεν επιθυμούμε να γίνουν δομές φιλοξενίας μεταναστών- προσφύγων στον δήμο μας», δήλωσε στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι»  ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας.

«Δεν είμαστε ρατσιστές καταλαβαίνουμε και συμπονούμε αυτούς που έρχονται ως πρόσφυγες και μετανάστες αλλά στο δήμο μας γίνεται μια προσπάθεια για τουριστική αναβάθμιση, ανάπτυξη. Όπως καταλαβαίνετε, όταν δημιουργηθούν τέτοιες δομές αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην τουριστική αναβάθμιση του δήμου. Για αυτό και δεν επιθυμούμε να γίνει κάτι τέτοιο» υποστήριξε ο κ. Μανώλας.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για την ενδεχόμενη εγκατάσταση οικογενειών προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή ύστερα και από την έναρξη εργασιών σε κλειστό ξενοδοχείο στην περιοχή.

«Δεν έχω κάποια επίσημη πληροφόρηση από κάποια υπεύθυνη αρχή. Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο κοντά στον Μακρύγιαλο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο για 4- 5 χρόνια, παλιά ήταν ξενοδοχείο. Δε λειτουργεί εδώ και 4-5 χρόνια. Υπάρχει, είναι αλήθεια κάποια κινητικότητα στο κτίριο αυτό. Η ανεπίσημη ενημέρωση που έχω είναι ιδιόκτητο κάποιων κληρονόμων» είπε ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού.

πηγή: https://politik.gr/